תרנגול הודו משופשף
אם יש לך בערך 3 שעות ו 50 דקות כדי לבלות במטבח, תרנגול הודו שפשף יכול להיות עצום ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 28 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמו מרינדה זולה. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, שמן זית, לימונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 50%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תרנגול הודו משופשף, תרנגול הודו צלוי עם תבלינים, ו מכרז הודו בגריל עם תבלינים.
הוראות
בקערה קטנה משלבים את חמשת המרכיבים הראשונים. עם האצבעות, בזהירות לשחרר את העור מן תרנגול הודו; לשפשף חצי תערובת התבלינים מתחת לעור.
מברישים הודו בשמן. משפשפים את תערובת התבלינים שנותרה על הודו.
מניחים לימונים בתוך הצוואר וחלל הגוף. תוחבים כנפיים מתחת להודו; קושרים מקלות תוף יחד.
מסדרים בצל בתבנית צלייה רדודה המצופה בתרסיס בישול.
מניחים הודו, צד השד כלפי מעלה, מעל בצל.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 ניתנים לזיהוי למשך 3-1 / 2 עד 4 שעות או עד שמד חום שהוכנס לירך קורא 180 ניתנים לזיהוי, וצולים מדי פעם בטפטופי מחבת. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי. מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני הגילוף.
הסר לימונים מהחלל. כשהוא קריר מספיק לטיפול, חצוי לימונים וסחט מיץ מעל הודו אם תרצה בכך. מחק בצל.