שיפודי עוף אינדונזיים עם רוטב בוטנים (סאטאי איאם)
שיפודי עוף אינדונזיים עם רוטב בוטנים (סאטאי איאם) לוקחים בערך 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 433 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. מתכון זה מכלמתכונים דורש סוכר חום, מלח, שום וחמאת בוטנים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 42%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: סאטאי בקר אינדונזי עם רוטב בוטנים חריף, שיפודי סאטה עוף עם רוטב בוטנים חריף, ו רוטי ג'אלה וקואה קאקאנג איאם (קרפ רשת דייגים עם עוף ברוטב סאטאי).
הוראות
שלב בקערה ירכי עוף, 3/4 כפית מלח, פלפל לבן ושמן זרעי חמניות. מכסים ומכניסים למקרר למשך 1 עד 2 שעות.
משרים שיפודי עץ במים כדי למנוע צריבה במהלך הבישול.
הביאו לרתיחה מים, חמאת בוטנים, קקאפ מאניס, סוכר חום, שום ו -1 / 2 כפית מלח; מערבבים לאיחוד.
מסירים מהאש ומוסיפים מיץ ליים.
חוט עוף במרינדה על שיפודים. מניחים כ -2 כפות רוטב בוטנים בצד בקערה קטנה ומברישים את הרוטב בקערה מעל עוף.
מחממים מחבת גריל או מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מסדרים שיפודי עוף בקבוצות על מחבת הגריל ומבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מגישים שיפודים עם רוטב בוטנים שנותר מהסיר.