פרובולון מטוגן: פורמג'יו פריטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פרובולון מטוגן: formaggio Fritto. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 726 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו לחם איכרים, פרובולונה, שן שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: Pollo fritto per Chanukà (עוף מטוגן חנוכה), פולו פריטו אלה טוסקנה (עוף מטוגן בסגנון טוסקני), ו פרובולונה ממולאת קישואים מטוגנים.
הוראות
חותכים את הגבינה ל 6 פרוסות, כל אחד על 3/4 אינץ ' עבה. באמצעות כפות הידיים, לחץ על קמח על כל צד של כל פרוסת גבינה, רועד את כל תוספת ולהגדיר את פרוסות הגבינה בצד.
מברישים את פרוסות הלחם עם מעט שמן זית וגריל משני הצדדים.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה.
מניחים את הגבינה במחבת בשכבה אחת. מבשלים גבינה עד קרום חום מתפתח. הפוך את הגבינה עם מרית ומפזרים קמצוץ של פרחים אורגנו. לבשל במשך 2 דקות יותר.
מסננים קצת שומן מן המחבת, להוסיף 1/4 כוס חומץ יין לבן ולתת לו להבה. כשהלהבות
subside, להוסיף עוד חומץ 1/4 כוס ולהסיר גבינה כדי צלחות חמות.
לשפשף את פרוסות הלחם בגריל עם שן שום, להוסיף אותם למגש, לטפטף את המגש עם שמן זית ומפזרים יותר אורגנו.