פרובנס עוף צלוי
עוף צלוי Provençale עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו עוף צלוי, מלח כשר, סוביניון בלאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פלפל פרובנס-סלט עוף, ארנב פרובנס, ו Daube a La Provencale (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה; מחית עקביות להדביק.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. יש לשטוף את העוף במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
לשפשף תערובת תיבול תחת עור משוחרר.
מניחים בצל בחלל הגוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף. לקשור את הרגליים יחד עם חוט.
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול. הכנס מדחום בשר לשד, וודא שלא לגעת בעצם.
אופים ב 400 במשך 1 שעה ו 20 דקות או עד רשם מדחום 18
הסר עוף מהמחבת. מכסים בנייר כסף, ולתת לעמוד 10 דקות. להיפטר מהעור.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
יוצקים טיפות מחבת לתוך התיק; תן לעמוד 5 דקות (השומן יעלה למעלה). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים טפטוף למחבת, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
מניחים מחבת מעל חום בינוני גבוה. מערבבים ביין, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 2/3 כוס (כ 3 דקות).
הסר מהחום; להוסיף חמאה, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב.