קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרוסות גלידת ספומוני

פרוסות גלידת ספומוני
זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פרוסות גלידת ספומוני, פרוסות ספומוני, ו Spumoni Spinners.

הוראות

1
במחבת בינונית, שקדים טוסט על חום בינוני במשך 2 עד 3 דקות או עד חום זהוב בהיר, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים מרגרינה; מבשלים עד שמרגרינה נמסה ושקדים הם חום זהוב, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
3
הוסף פירורי עוגיות; לערבב היטב. מגניב 15 דקות או עד מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
4
מחבת כיכר קו 8x4 אינץ ' עם רדיד.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מורחים 1/2 כוס מקורר תערובת פירור שווה בתחתית מחבת מרופדת לסכל; לחץ למטה בקלילות. מורחים באופן שווה חצי מהגלידה על פירורים. למעלה עם הנותרים פירור תערובת; לחץ למטה בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מערבבים ציפוי גלידה כדי לרכך. כפית ציפוי על פירורים; להפיץ בזהירות כמעט לצדדים של מחבת. באופן שווה להפיץ מחצית הנותרים של גלידה על ציפוי. כיסוי; להקפיא לפחות 4 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
כדי לשרת, גלידה unmold על קרש חיתוך; להסיר רדיד.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
חותכים ל 8 פרוסות; מניחים על צלחות קינוח בודדים. מעל כל מנה עם קצפת ודובדבן.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS