פרוסת קוקוס קר ולימון עם פרי קיץ
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, קוקוס קר & פרוסת לימון עם פירות הקיץ עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. זה מנות ראשונות יש 460 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גרידת ליים, גלגלית זהובה, סוכר, קרם קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. וזה לא כזה אדיר. פרוסת קוקוס, פטל וקצפת לימון, פרי קיץ עם לימון נענע סוכר, ו משולש קרח דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
קו 900 גרם כיכר פח עם סרט נצמד מספיק כדי לאפשר לך לעטוף את הצדדים מעל החלק העליון של הפח מאוחר יותר.
להקציף קרם עם הסוכר עד שהוא מחזיק פסגות.
להקציף בקרם קוקוס ומיץ לימון וגרידת עד שהוא מחזיק את צורתו שוב. עצה לתוך פח להחליק את החלק העליון, לעטוף את הסרט נצמד שוב במקום במקפיא לפחות 4 שעות אבל רצוי בין לילה. יכול להיות מורכב עד 2 שבועות קדימה.
לפני ההגשה, לזרוק את כל הפרי עם הסוכר ואת סיד ולהניח בצד. כאשר אתה מוכן לשרת, לקחת את הפרוסה מהמקפיא (לא להוציא אותו מוקדם יותר כפי שהיית עם רוב קינוחים קפואים אחרים). Unmould את הפרוסה על מגש ארוך, מקורר, ואז להשתמש בסכין טבול במים חמים מאוד לחתוך מנות עבות.
מגישים על צלחות הגשה מקורר עם פירות כפיות סביב.