פרושוטו די פארמה עם טארטלי תאנה חמה
פרושוטו די פארמה עם טארטלי תאנה חמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1195 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, פרושוטו די פארמה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התאנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם תאנים כקינוח. נסו פרשוטו די פרמה ארנקים (Fagottini di Prosciutto di Parma), Prosciutto di Parma caramele מתאבנים, ו ריזוטו עם פפריקן ופרושוטו די פארמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. חמאה צלחת אפייה ולהניח בצד.
על לוח פסטה, להכין תלולית מקמח ולעשות גם במרכז, בדיוק כמו להכין פסטה טרייה.
מניחים סוכר, ביצים וחמאה מומסת היטב, באמצעות מזלג, לערבב מרכיבים בדיוק כמו הכנת פסטה טרייה. להביא בצק יחד ללוש דקה אחת עד כדור בינוני נוצר. מחלקים ב 4 חתיכות לגלגל כל אחד לתוך כדורים. מקררים 15 דקות כדי לאפשר לנוח. בינתיים, לחתוך תאנים לחצאים.
הסר מאפה מהמקרר לגלגל כל חתיכה למעגל 4 עד 5 אינץ', על 1/4 אינץ ' עבה. מסדרים לחתוך פירות בצד למעלה על כל סיבוב ואופים ב 400 F עבור כ 20 עד 22 דקות.
הסר טארטים מהתנור, להניח 2 פרוסות דקות של פרושוטו על כל אחד, מפזרים זרעי שומר ושמן זית כתית מעולה לשרת.