פרושוטו-מוצרלה פיאדין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Prosciutto-מוצרלה Piadine. מתכון זה מספק 35 מנות. עם 224 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מוצרלה, אבקת אפייה, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו מוצרלה & פרושוטו פניני, מוצרלה ופרושוטו בקרוזה, ו פרושוטו, מלון ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
במערבל לעמוד מצויד וו הבצק, לערבב את הקמח עם אבקת אפייה 1 1/2 כפיות מלח.
מוסיפים את המים, החלב והחמאה ומכים במהירות נמוכה במשך 10 דקות. טופס את הבצק לכדור ולהעביר לקערה משומנת. כיסוי ולתת לעמוד במשך 3 שעות.
על משטח מקומח, ליצור את הבצק לתוך 4 כדורים; להגדיר אותם על תבנית אפייה מקומטת. כיסוי ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה.
מגלגלים כדור 1 של בצק לסיבוב 10 אינץ'; זין עם מזלג. שמן המחבת.
מוסיפים את הסיבוב ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהוא חומים על הקרקעית בועות על גבי. הפוך את הסיבוב ומבשל עד שהוא משחימים על הקרקעית; העברה לתבנית אפייה. חזור עם הבצק הנותר.
בקערה, לזרוק את ארוגולה ושמן זית; מתבלים במלח ופלפל. מחלקים את הפרושוטו, מוצרלה וארוגולה בין הלוחות ומקפלים מעל.