קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות35
ציון בריאות5
מגזין

פרושוטו-מוצרלה פיאדין

פרושוטו-מוצרלה פיאדין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Prosciutto-מוצרלה Piadine. מתכון זה מספק 35 מנות. עם 224 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מוצרלה, אבקת אפייה, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו מוצרלה & פרושוטו פניני, מוצרלה ופרושוטו בקרוזה, ו פרושוטו, מלון ומוצרלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במערבל לעמוד מצויד וו הבצק, לערבב את הקמח עם אבקת אפייה 1 1/2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2
מוסיפים את המים, החלב והחמאה ומכים במהירות נמוכה במשך 10 דקות. טופס את הבצק לכדור ולהעביר לקערה משומנת. כיסוי ולתת לעמוד במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
על משטח מקומח, ליצור את הבצק לתוך 4 כדורים; להגדיר אותם על תבנית אפייה מקומטת. כיסוי ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מגלגלים כדור 1 של בצק לסיבוב 10 אינץ'; זין עם מזלג. שמן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את הסיבוב ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהוא חומים על הקרקעית בועות על גבי. הפוך את הסיבוב ומבשל עד שהוא משחימים על הקרקעית; העברה לתבנית אפייה. חזור עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
בקערה, לזרוק את ארוגולה ושמן זית; מתבלים במלח ופלפל. מחלקים את הפרושוטו, מוצרלה וארוגולה בין הלוחות ומקפלים מעל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מוצרלהמוצרלה
פרושוטופרושוטו
שמן זיתשמן זית
ארוגולהארוגולה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
אופים עד מוצרלה מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
חותכים לפרוסות ומגישים.