פרושוטו עטוף שרימפס צ'ילה עם בצל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Prosciutto עטוף שרימפס צ' ילה עם בצל ירוק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 259 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. לך לחנות ותביא את איבו, פרושוטו, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. וזה די גרוע. מתכונים דומים: שרימפס עטוף בגריל וסלט ארוגולה עם בצל כבוש, והפחתה בלסמית, שרימפס עטוף פרושוטו קל, ו פרושוטו עטוף שרימפס מזוגג.
הוראות
מחממים גריל או מחבת גריל בינוני.
מערבבים את EVOO, לבן בצל ירוק, צ ' ילה ומיץ לימון בקערה בינונית ועונה עם מלח ופלפל.
הוסף את השרימפס וזרוק למעיל. לעטוף כל שרימפס עם פרוסה של פרושוטו וחוט על שיפוד.
גריל השרימפס עד המשרד ואטום, על 3 דקות לכל צד.
מעבירים למגש ומקשטים עם בצל ירוק וסחיטה נוספת של מיץ לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.