פרושוטו עם אפרסקים וחומץ בלסמי
פרושוטו עם אפרסקים וחומץ בלסמי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לך לחנות ותביא שמן זית כתית מעולה, פלפל, פרושוטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו גלידת וניל עם אפרסקים בחומץ בלסמי, ברוסקטה חומץ בלסמי, פרושוטו, מלון,, ו מלון עטוף בפרושוטו עם חומץ בלסמי מנטה ולבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות.לעטוף 8 חתיכות של prosciutto סביב החלק התחתון של הבארות של מחבת מאפין סטנדרטי הפוך ואופים עד פריך.
הסר את הפרושוטו מבארות המאפין ופרוץ לרסיסים גדולים. שמור עד הצורך צלחת הסופית.
להניח את פרוסות הנותרים של prosciutto שטוח על צלחת הגשה ולאחר מכן לשים חתיכה פריך בסוף כל פיסת prosciutto.דק קוצצים את העירית ומערבבים עם האפרסקים. טוחנים קצת פלפל על הפרושוטו. מסדרים את האפרסקים המנוסים על חתיכת פרושוטו על מגש ומטפטף עם שמן זית וחומץ בלסמי.
מגישים בטמפרטורת החדר.נסה את אלה שילוב נהדר מנות על רפובליקת מזון: גבינת עיזים ומתכון ערימה פולנטה
סלט עגבניות ואפרסק עם מתכון גבינת עיזים
אבטיח וערימת מנצ ' גו עם מתכון ארוגולה פסטו