פרחי קישואים פריכים ממולאים בריקוטן ונענע עשויים להיות רק התוספת שאתם מחפשים. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.97 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 510 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. אם יש לך שמן צמחי, כמה ענפי פטרוזיליה, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מעולה של 84%. מתכונים דומים: ריקוטה-פרחי קישואים ממולאים, פרחי קישואים מטוגנים עם ריקוטה באפלו: פיורי די זוקה פריט קון ריקוטה די בופלאן ופומודורי, ו פוסילי עם פרחי קישואים, ריקוטן וזעפרן.
הוראות
1
פרחי הקישואים הממולאים האלה נראים וטעמם מדהים! וודא שהם נאכלים מיד, כשהם עדיין פריכים וחמים. אם אתה לא יכול להשיג פרחים אתה עדיין יכול להכין את המתכון רק באמצעות הקישואים-זה יהיה כמו טמפורה איטלקית.
מרכיבים שתצטרך
פריחת קישואים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2
מקציפים את הריקוטה בקערה עם אגוז המוסקט, הפרמזן, גרידת הלימון ורוב הנענע והצ ' ילי הקצוצים. מתבלים בזהירות, במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
כדי להפוך את הבלילה אור יפה, לשים את הקמח לתוך קערת ערבוב עם קמצוץ טוב של מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
יוצקים את היין הלבן ומציפים עד עבה וחלק. בשלב זה העקביות של הבלילה צריכה להיות כמו שמנת כבדה או, אם אתה טובל את האצבע פנימה, היא צריכה להיצמד לאצבע שלך ולצפות אותה יפה. אם הוא דק מדי, הוסיפו עוד מעט קמח; אם הוא סמיך מדי, הוסיפו עוד מעט יין.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שדי פסיון אם )
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
פתח את פרחי הקישואים בעדינות, שמור אותם מחוברים לקישואים, וגזור את האבקן המחודד בפנים מכיוון שטעמם מריר. תן לפרחים שטיפה עדינה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פריחת קישואים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
6
עם כפית, בזהירות למלא כל פרח עם תערובת ריקוטה. או, כפי שאני מעדיף לעשות, כף את הריקוטה לפינת שקית כריך. גזרו 1/2 אינץ ' מהפינה והשתמשו בזה כשקית צנרת מאולתרת כדי לסחוט בעדינות את המילוי לכל פרח, עד שהוא מלא. לחץ בזהירות את הפרחים בחזרה סביב התערובת כדי לאטום אותה. ואז לשים את הפרחים בצד. (כל שאריות ריקוטה ניתן למרוח על קרוסטיני חם כחטיף!)
עכשיו לקצת הטיגון העמוק. תוציא את כולם מהדרך אם אתה יכול וודא שאין ילדים בסביבה. הכינו מלקחיים או עכביש מוכנים להרמת הפרחים מהשמן, וצלחת ועליה שכבה כפולה של מגבות נייר לניקוז.
מחממים אותו עד 350 מעלות פרנהייט, אם משתמשים בסיר, הכניסו את חתיכת תפוח האדמה שלכם. ברגע שתפוח האדמה מזהיב, צף אל פני השטח ומתחיל לרחוש, השמן הוא כמעט הטמפרטורה הנכונה.
בזה אחר זה טובלים את הקישואים עם הפרחים הממולאים בריקוטה בבלילה, מוודאים שהם מכוסים לחלוטין, ונותנים בעדינות לכל עודף לטפטף. שחרר אותם בזהירות, הרחק ממך, לשמן החם. במהירות הבלילה עוד 1 או 2 פרחים וכל קישואים קטנים (או פטרוזיליה) משאיר אם יש לך - אבל לא קהל את המחבת יותר מדי אחרת הם ידבקו יחד. מטגנים עד להזהבה ופריכה בכל מקום, ואז מרימים אותם מהשמן ומסננים על מגבות הנייר.
מוציאים לצלחת או קרש ומפזרים קורט מלח טוב ואת שאר הצ ' ילה והנענע.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
13
מגישים עם חצי לימון לסחוט מעל. טעים מאוד. לאכול אותם מהר!
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
14
"ההסכם שלנו עם המפיקים של "ג' יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מתחרטת על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"