קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות45
ציון בריאות0
מגזין

פרי שעועית לימה טרי

פרי שעועית לימה טרי
שעועית לימה טרי עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 58 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, מלח ופלפל, חצי-חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו איך לבשל: Sigarillas (שעועית מכונפת), פטאני (שעועית לימה) וסקווש בחלב קוקוס, שעועית לימה טרייה, ו מטבל שעועית לימה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת גדולה, עמוקה ועמוקה, להמיס 3 כפות של החמאה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את שאלוט וקורנית, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה במשך 1 דקה. מכסים בחוזקה וצולים במשך כ 30 דקות, עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שאלותשאלות
טימיןטימין
4
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים, לבשל את הלימות עד רק במכרז, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מתנקזים ומתקררים מתחת למים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
6
מורחים על מגבות נייר ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
להעביר את שאלוט ותימין לצלחת; להשאיר כמה שיותר שומן במחבת ככל האפשר. מנמיכים את התנור ל-37
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
הפשיטו את עלי הקורנית מהצמחים וחזרו לצלצלים.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
שאלותשאלות
9
מוסיף את הקמח למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, לטאטא, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
10
מוסיפים את חצי חצי ומבשלים עד מעובה, 5 דקות.
11
הסר מהחום. מערבבים את הלימות, שאלוט, טימין ועגבניות; מתבלים במלח ופלפל. כפית לשישה 1 1/2-ramekins כוס ולהגדיר על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שאלותשאלות
עגבנייהעגבנייה
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
בקערה, לזרוק את panko ופטרוזיליה עם כף 1 של חמאה מומסת; מפזרים על gratins.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
פאנקו.פאנקו.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
אופים במשך 30 דקות, עד מבעבע. הפעל את המטגן ו לצלות במשך 2 דקות, רק עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
14
תן את המענקים לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה.