פרי שעועית לימה טרי
שעועית לימה טרי עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 58 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, מלח ופלפל, חצי-חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו איך לבשל: Sigarillas (שעועית מכונפת), פטאני (שעועית לימה) וסקווש בחלב קוקוס, שעועית לימה טרייה, ו מטבל שעועית לימה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, עמוקה ועמוקה, להמיס 3 כפות של החמאה בשמן.
מוסיפים את שאלוט וקורנית, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה במשך 1 דקה. מכסים בחוזקה וצולים במשך כ 30 דקות, עד רך מאוד.
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים, לבשל את הלימות עד רק במכרז, 5 דקות.
מתנקזים ומתקררים מתחת למים זורמים.
מורחים על מגבות נייר ומייבשים.
להעביר את שאלוט ותימין לצלחת; להשאיר כמה שיותר שומן במחבת ככל האפשר. מנמיכים את התנור ל-37
הפשיטו את עלי הקורנית מהצמחים וחזרו לצלצלים.
מוסיף את הקמח למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, לטאטא, במשך 1 דקה.
מוסיפים את חצי חצי ומבשלים עד מעובה, 5 דקות.
הסר מהחום. מערבבים את הלימות, שאלוט, טימין ועגבניות; מתבלים במלח ופלפל. כפית לשישה 1 1/2-ramekins כוס ולהגדיר על תבנית אפייה.
בקערה, לזרוק את panko ופטרוזיליה עם כף 1 של חמאה מומסת; מפזרים על gratins.
אופים במשך 30 דקות, עד מבעבע. הפעל את המטגן ו לצלות במשך 2 דקות, רק עד השחמה.
תן את המענקים לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה.