פריטטה ארטישוק
ארטישוק פריטטה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק מושרים, ביצים, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פריטטה ארטישוק, תמיד פריטטה ארטישוק להיט, ו ארטישוק ופלפל אדום פריטטה.
הוראות
מסננים לבבות ארטישוק,הזמנת 2 כפות מרינדה; להשליך את המרינדה הנותרים. לב ארטישוק קוצצים גס. ב nonstick 10-12 אינץ', מחבת אטומה מעל חום בינוני גבוה, לעתים קרובות מערבבים בצל ושום במרינדה שמורה עד בצל הוא צולע, על 5 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, פירורי לחם, רוטב חם, מלח, פלפל, אורגנו, וגבינת צ ' דר. מערבבים בארטישוקים.
יוצקים באופן שווה לתוך מחבת עם תערובת בצל.
מפזרים גבינת פרמזן מלמעלה.
העברת מחבת לתנור רגיל או הסעה 350 ואופים עד שמרכז פריטטה מוגדר והחלק העליון משחימים קלות, כ -30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר; לחתוך 12 טריזים.