פריטטה בייקון ועגבניה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בייקון ועגבנייה פריטטן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לכם מלח, תיבול שום ועשב, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 94 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו עגבניות, בייקון, ופריטטה שום קלוי במחבת, Paleo Frittata-בייקון עגבניות ועשבי תיבול טריים, ו מיני פריטטה אפויה עם בייקון, עגבניות, צ'דר חד ובצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים מוצר ביצה, תיבול שום ועשב ומלח; להפריש.
ב 10 אינץ ' לא מקל מחבת ovenproof, שמן חום על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים 1 דקה. להפחית את החום בינוני נמוך.
יוצקים בתערובת ביצים. מבשלים 6 עד 9 דקות, בעדינות להרים את הקצוות של מנות מבושלות עם מרית, כך תערובת ביצה לא מבושל יכול לזרום לתחתית המחבת, עד שנקבע.
הגדר שליטה בתנור לצלות. פריטטה למעלה עם עגבניות, גבינה ובייקון. צלייה עם העליון 4 סנטימטרים מחום 1 עד 2 דקות או עד גבינה מותכת. למעלה כל מנה עם שמנת חמוצה.