פריטטה מקסיקנית
פריטטה מקסיקנית עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של ארוחת הבוקר. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 112 קלוריות. מתכון זה משמש 4. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, צמחוני וקטוגני דיאטה. 15 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו ביצים, גבינת מוצרלה, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פריטטה מקסיקנית, מקסיקני טופו פריטטה, ו פריטטה מקסיקנית עונתית עם סלט.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
במחבת מטגן 8 אינץ', ללא מקל, חסין תנור, מחממים את השמן על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל הירוק בצל ירוק ומבשלים עד שהם רכים, כ -3 דקות. בינתיים בקערה בינונית מקציפים את הביצים עם 1 כף מים.
מוסיפים כוסברה ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים תערובת ביצים למחבת ומבשלים
מוסיפים את הביצים והכוסברה למחבת ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים כ 8 דקות מרימים את הקצוות בעזרת מרית, כדי לאפשר לכל ביצה לא מבושלת לזרום לתחתית.
יוצקים את הקרם המקסיקני מעל ומפזרים את הגבינה.
מעבירים את התבנית לתנור ואופים עד שהיא נפוחה וזהובה, בערך 8 עד 10 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.