פריטטה סלמון ואספרגוס
פריטטן סלמון ואספרגוס נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אספרגוס, פלפל, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פריטטה סלמון ואספרגוס, סלמון, אספרגוס ושמיר פריטטה, ו סלמון בגריל ואספרגוס פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים מומלחים קלות לרתיחה בסיר בינוני. מרתיחים תפוחי אדמה עד רק במכרז, על 7 דקות; לנקז.
מערבבים ביצים, חלבונים, מלח ופלפל בקערה.
שמן חום במחבת nonstick 12 " ovenproof מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל, פלפל ואורגנו, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים במקצת, כ -3 דקות.
מוסיפים אספרגוס ותפוחי אדמה; מבשלים 3 דקות.
מוסיפים סלמון ומבשלים עד אטום, 3 דקות.
יוצקים תערובת ביצה למחבת; להפחית את החום נמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ביצה מתחילה להגדיר אבל הוא עדיין רטוב על גבי, 5 דקות. לבשל, בלי לערבב, 5 דקות.
להעביר מחבת כדי broiler; broil עד הזהב, 2 עד 3 דקות.
הסר מטאטאים לחתוך לתוך 4 טריזים; לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.