פריטטה עגבניות קישואים
פריטטה עגבניות קישואים יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 35 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בצל ירוק, מים, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 66%. נסו פריטטה עגבניות וקישואים, פריטטה עגבניות וקישואים, ו פריטטה עגבניות וקישואים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים עגבניות בקערה קטנה. מכסים במים רותחים; תן לעמוד במשך 5 דקות.
בקערה גדולה מקציפים את תחליף הביצה, גבינת הקוטג', הבצל, הבזיליקום, פתיתי הפלפל והעגבניות השמורות; מניחים בצד.
ב-10 אינץ'. מחבת תנור, הקפיצו את הקישואים, הברוקולי והפלפל האדום בשמן עד שהם רכים. מנמיכים את האש; למעלה עם תערובת ביצים שמורה. מכסים ומבשלים 4-6 דקות או עד שהם כמעט מתייצבים.
מפזרים גבינת פרמזן. צולים 3-4 אינץ'. מהאש למשך 2-3 דקות או עד שהביצים מתייצבות לחלוטין.
יין מומלץ: יין מבעבע
פריטטה עובדת ממש טוב עם יין מבעבע. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. בקבוק זוהר וינטג ' דום פריניון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 279 דולר לבקבוק.
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.