פריטטה תירס ופסטה טריות
פריטטה תירס-ופסטה טריות עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. אם יש לכם פסטה שיער מלאך, פירורי לחם, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתחליף הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכמניות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו פסטה עם תירס ועגבניות טריים, סלט פסטה עם אספרגוס, תירס תינוק, ועשבי תיבול טריים, ו פסטה עם כוסברה חלפיניו פסטו, תירס טרי ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה. מערבבים היטב; להפריש.
ידית לעטוף של מחבת nonstick גדול עם נייר כסף.
שמן חום במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ירוק, פטריות ותירס; מטגנים 4 דקות או עד רך. מערבבים בפסטה עד היטב מעורבב.
מוסיפים תערובת תחליף ביצה; מבשלים 2 דקות או עד שנקבע בקצוות.
אופים ב 450 במשך 5 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
מקשטים עם בצל ירוק, אם תרצה.