מקצפת שנטילי עם פירות יער קלויים
מקצפת שנטילי עם פירות יער קלויים נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצי ליטרים אוכמניות, קרם של טרטר, שעועית וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 6 שעות ו-30 דקות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 89 אוהדים. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו מקצפת שנטילי, פירות יער טריים בשלים עם קרם שנטילי, ו מרנג קקאו עם פירות יער (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 200 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. באמצעות זכוכית קטנה ועיפרון, לצייר 4 (3 1/2 אינץ') מעגלים על כל פיסת נייר. הפעל את הנייר עם הפנים כלפי מטה על סדיני האפייה.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, להכות את החלבונים ביצה, קרם של טרטר, ומלח במהירות גבוהה עד קצף.
להוסיף 2/3 כוס הסוכר ולהמשיך להכות במהירות גבוהה עד החלבונים ביצה טופס פסגות נוקשות מאוד.
להקציף בוניל. בזהירות לקפל את הסוכר 1/3 כוס הנותרים לתוך מרנג. עם קצה מאפה גדול בצורת כוכב, צינור דיסק של מרנג בתוך כל מעגל. צינור שכבה נוספת סביב הקצה כדי ליצור את הצדדים של הפגזים.
אופים במשך 2 שעות, או עד meringues יבש פריך אבל לא השחמה. לכבות את החום ולאפשר מרנג לשבת בתנור במשך 4 שעות או לילה.
להגשה, מניחים כל מקצפת על צלחת נפרדת ומעל הקליפה עם פירות יער.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מניחים את התותים, פטל, אוכמניות אוכמניות על מחבת גיליון לזרוק עם זרעי שעועית סוכר וניל. צלי בתנור במשך 20 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.