פריטר תפוח-שיבולת שועל פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פריטר תפוח-שיבולת שועל פריך. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. אם יש לכם מלח כשר, קמח אורז, קורנפלור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פריטר תירס פריך, פריטר קישואים פריכים, ו Fritters חומוס פריך (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא 1/2 כוס סוכר 1 כפית קינמון בקערת אשלו; להפריש.
להתאים סיר גדול עם מדחום ואויר בשמן למדוד 3".
חום מעל חום בינוני-גבוה עד מדחום רושם 191°.
בינתיים, שיבולת שועל דופק בתהליךמזון לאבקה גסה.
העברה לטאטא bowland גדול בקמח אורז, קורנפלור, bakingpowder, מלח, ונותר 2 כפות סוכר and1/2 כפית קינמון.
לטאטא ביצה ו 1/2 כוס clubsoda, הוספת סודה יותר על ידי כף fuluntil עקביות של בלילת פנקייק.
עבודה בקבוצות ושמירה על oiltemperature, לטבול טבעות תפוח בבלילה ולהטביע, מסתובב מדי פעם, עד חום זהוב פריך, על 4 דקות.
להעביר fritters למגבת נייר-linedplate; תן לנקז בקצרה, ואז לזרוק reservedcinnamon סוכר.