פריטרי תפוחי אדמה ומרווה
לפריטרי תפוחי אדמה ומרווה נדרשות כ-4 שעות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-40 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן ובסך הכל 81 קלוריות. תמורת 28 סנט למנה, מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. גשו לסופר וקנו שמרים, תפוחי אדמה אדומים, פלפל גרוס גס ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מצוין של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פריטי תפוחי אדמה ומרווה עם איולי לימון, גרטן דאופינוי בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה ו-P, וליבות תפוחי אדמה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
להכנת הספוג: בקערה קטנה מערבבים את המים, הקמח והשמרים.
מערבבים היטב ומניחים בצד במקום חמים עד שמריח שמרים ומכוסה בבועות קטנות מאוד, כ-45 דקות.
בסיר בינוני מכסים את תפוחי האדמה במים קרים. מביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה, מוסיפים 1 כף מלח ים. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, 20 עד 25 דקות.
מסננים ומועכים את תפוחי האדמה בעזרת מזלג. תנו להם להתקרר.
בקערה קטנה טורפים יחד את הביצים ושמן הזית עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה מערבבים תפוחי אדמה מקוררים עם הספוג, הקמח, המרווה, גרידת הלימון, הפלפל ו-2 כפיות מלח.
מערבבים לפיזור אחיד של החומרים.
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת תפוחי האדמה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. השתמש במרית גומי כדי לגרד את דפנות הקערה. צריכה להיות לך בלילה סמיכה ודביקה.
מוסיפים עוד קצת קמח, אם צריך. מכסים את הקערה במגבת ומניחים במקום חמים לתפיחה עד להכפלת הנפח, למשך 1 1/2 עד 2 שעות.
מחממים את השמן בטיגון עמוק ל-375 מעלות F.
טורפים בכל פעם כף אחת מהבלילה שתפוחה, ובעזרת כף נוספת לגרד אותה לתוך השמן החם. אל תדחס את הטיגון. מטגנים לביבות עד להזהבה, 2 עד 3 דקות, הופכים אותן מדי פעם.
מסננים את הלביבות על נייר סופג כדי לספוג עודפי שמן.
טיפ משעשע: אתה יכול לטגן כמה קבוצות של אלה שעה לפני שהאורחים שלך מגיעים ופשוט לחמם אותם שוב בתנור 149° לפני ההגשה. או לשמור חמים בתנור250 לאחר הכנתם. הלביבות נהדרות לבד אבל הן נהדרות באותה מידה עם כמה רטבי טבילה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מהדורת יום השנה של NV Wilson Creek Almond עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
מהדורת יום השנה של NV Wilson Creek Almond
שמפניה זו שזכתה במדליית זהב מכונה גם השמפניה "OH MY GOSH"®. היין המבעבע הלבן הזה מותסס באופן טבעי, עם רק רמז של שקד טהור נוסף כך שהוא מובטח לסנוור את האורחים שלך. שמפניה חובה כדי להפוך כל אירוע למיוחד במיוחד. נהדר עם קינוחים, חיבוקים, ג'קוזי, פיקניקים, קמינים, בראנץ' ומסיבות. מאוד פופולרי בכל החתונות כאן.