פריך Butternut Wontons עם רוטב עגבניות חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Wontons Butternut פריך עם רוטב עגבניות פיקנטי. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. לך לחנות ותביא פלפל, שמן זית, פירורי לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט עגבניות ואבוקדו ירושה עם Wontons פריך מתובל, סלט עגבניות ואבוקדו ירושה עם וונטונים פריכים ויניגרט כוסברה חריף, ו אפוי פריך Butternut סקווש Wontons.
הוראות
כדי להכין רוטב, שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
להוסיף כרישה ושום; לבשל 8 דקות או עד מכרז (לא חום), ערבוב לעתים קרובות. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים פלפל אדום ואת 6 המרכיבים הבאים (פלפל אדום דרך טרגון); מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים 15 דקות או עד עבה. להשליך קליפה, עלה דפנה, ו טרגון.
כדי להכין wontons, לחתוך את הדלעת חצי לאורכו; להשליך זרעים קרום.
מניחים את חצאי הסקווש, לחתוך צדדים למטה, בתבנית אפייה 2 ליטר; להוסיף 1/2 כוס מים.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד סקווש הוא רך כאשר פירסינג עם מזלג; מגניב. לגרוף את עיסת למדוד 1 כוס, ולשמור את עיסת הנותרים לשימוש נוסף.
שלב 1 עיסת כוס, ריקוטה, ואת המרכיבים הבאים 5 (ריקוטה דרך אגוז מוסקט), ערבוב עד בשילוב היטב.
שלב 1 כפית מים וביצה, ערבוב עם מקצף. עבודה עם עטיפה 1 wonton בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו עם מגבת לחה כדי למנוע ייבוש), כפית על תערובת סקווש 2 כפיות למרכז של כל עטיפה.
מברשת קצוות של בצק עם תערובת ביצה; להביא 2 פינות מנוגדות יחד. לחצו על הקצוות יחד כדי לאטום, ויצרו משולש. חזור על ההליך עם עטיפות wonton שנותרו תערובת סקווש.
מניחים את wontons על תבנית אפייה גדולה מצופה ספריי בישול, מברשת קלות עם תערובת הביצה הנותרים.
אופים ב 375 במשך 17 דקות או עד זהב פריך.