פריך תפוחים אגוזים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך מיץ לימון, סוכר חום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: פריך תפוחים אגוזים, תפוח אגוזים Graham Crisp, ו תערובת פריכה ואגוזים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לזרוק תפוחים עם מיץ לימון ומים בתבנית אפייה 2 ליטר רדודה.
בקערה גדולה, לשלב קמח, שיבולת שועל, סוכר, אגוז מוסקט, ומלח.
מערבבים כדי להתמזג ביסודיות.
חותכים את החמאה או מרגרינה עד תערובת דומה פירורים גס.
מערבבים באגוזים. להתפורר מעל תפוחים כדי לכסות לחלוטין.
אופים במשך 40 עד 45 דקות עד העליון הוא השחמה קלות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.