פרמז'ן ועוף מטוגן בתנור עם אגוז מצופה בפרמז' ן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פרמזן אורן אגוז מצופה בתנור עוף מטוגן. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם קמח תירס טחון, חלב חמאה דל שומן, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח תירס הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: עוף בתנור מטוגן בפרמזן מצופה בפרמזן, פרמזן ופקאן בתנור מצופה עוף מטוגן, ו חזה עוף צלוי בתנור פרמזן קלוי ללא עור.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים במסוק מיני. דופק עד הקרקע דק.
מערבבים תערובת אגוז, סודה לשתייה, והבא 3 מרכיבים (באמצעות גבינה) במנה רדודה.
מערבבים חלב חמאה וחלבון ביצה בצלחת רדודה. לטבול עוף בתערובת חלב חמאה; מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל. לדלות בתערובת קמח.
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לטגן 3 דקות או עד השחמה. תהפוך את העוף.
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 425 במשך 10 דקות או עד העוף נעשה.