חציל פרמזן יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1571 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 76 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך גבינת פרמזן, עלה בזיליקום, גבינת רומנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו פרמזן חצילים.
הוראות
1
בסיר עמוק גדול, להמס חמאה עם שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום ומתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך לבשל עד רך שקוף, ערבוב מדי פעם.בינתיים, נצמדים ורבע את הפלפל האדום, מסירים זרעים ומעשרים. Char תחת broiler או מעל להבת גז עד העור הוא מבעבע מושחר, ואז לצרף שקית, Rubbermaid, או לסכל עד מגניב מספיק כדי להתמודד. להסיר את העור ולהשליך. קוביית פלפל ולהוסיף, יחד עם כל נוזל מן המיכל, בצל ושום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ
3
מוסיפים עגבניות, אבל לא מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
מוסיפים עשבי תיבול ותבלינים דרך פתיתי פלפל אדום, עד פני השטח של עגבניות מכוסה עשבי תיבול. מערבבים ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, שמירה על מגן להתיז על פני החלק העליון. לאחר כשעה, להסיר עלה דפנה ושמורה. השתמש בבלנדר טבילה כדי לטחון את הרוטב במחבת או להתקרר לטמפרטורת החדר ומחית בבלנדר או מעבד מזון ולאחר מכן לחזור לחום. בדוק תיבול, לחזור עלה דפנה, להוסיף דבש, ולהמשיך להתבשל עוד שעה או עד רוטב מצטמצם כ 8 כוסות. (ניתן לעשות יום מראש. מקררים עד להרכבה למחרת.).
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
גב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר צמרות חצילים, לקלף, לחתוך לתוך 1/2 סיבובים עבים. מלח בנדיבות ולאפשר לנקז במסננת במשך 30 דקות.בינתיים, מחממים תנור ל 30
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מורחים פירורי לחם * על גבי תבנית אפייה גדולה ואופים במשך 5 דקות, מכבים את התנור, ונותנים לפירורי הלחם לשבת בתנור במשך 30 דקות או עד שהם מתייבשים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מהתנור ולהגדיל את הטמפרטורה ל 37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
(ניתן לבצע מראש. לאחר קריר ויבש, לשים פירורים לתוך ziploc, להוסיף את עשבי תיבול, לנער לשלב, לסגור, ולהשאיר בטמפרטורת החדר עד הצורך. הרבה מתכונים קוראים לערבב גבינה מגוררת עם פירורי הלחם, אשר נשמע טעים לעזאזל, אבל בהחלט היה צורך קירור אם נעשה מראש.).אכלתי לחם שום צ ' דר מעופש תוצרת בית ממכונת הלחם שלי . השתמשתי מעבדי המזון שלי פומפיה לעשות פירורים מגושמים אשר קלוי על פי המתכון. ואז השתמשתי במעבדי המזון שלי להב לטחון אותם הרבה יותר עדין.להקים תחנת חפירה: לשים קמח בקערה רדודה, מתבלים עם מלח ופלפל ומערבבים היטב.
שים את הפירורים יבשים בקערה שלישית ומערבבים בעשבי תיבול יבשים. מכסים שני יריעות בישול בנייר כסף ומרססים קלות בשמן זית.באמצעות מגבת מטבח, לנגב את המלח מכל פרוסת חצילים לפני הצבת לתוך קערה רביעית. כדי למזער עיסה, השתמש ביד אחת כדי להזיז כל פרוסת חצילים לתוך הקמח, מכסה את שני הצדדים ומסביב לקצוות לפני רועד את כל עודף. השתמש באותה היד כדי להפיל את החצילים המשוריינים לתוך הביצה. עכשיו באמצעות היד השנייה, לקבל את הפרוסה מכוסה לחלוטין ביצה, לנער את עודף, ושחרר את הפרוסה לתוך פירורי הלחם. סקופ פירורי לחם מעל החלק העליון של הפרוסה לפני הפיכת אותו וחוזר. לנער את פירורים עודפים ומניח פרוסה בפירורי לחם על גיליון בישול משומן. חזור עד שכל החציל יהיה מצופה בפירורי לחם. השליכו את שאר הקמח, הביצים והפירורים.ספריי צמרות של פרוסות חצילים עם שמן זית ואופים 20 דקות ב 375 עד חום זהוב. (ניתן לבצע מראש באותו יום.
בואו פרוסות אפויות להתקרר קצת ולאחר מכן להעביר אותם לתוך ziplocs נייר מצופה במקרר עד שעה לפני ארוחת הערב.).להעלות את טמפרטורת התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
חמאה 10 x 15 x 2 תבשיל קדרה. מכסים את החלק התחתון של המנה עם שכבה דקה של רוטב אדום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אדום
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
13
מוסיפים שכבה של חצילים, ואחריו 1/2 של גבינות מגורסות, ועוד שכבה של רוטב אדום. חוזר, מסתיים עם רוטב אדום, העליון עם מוצרלה טריים עלי בזיליקום. (Flays מתכון קורא שכבות עלים בזיליקום טרי הרכבה, אשר שכחתי לגמרי, אז אני פשוט לשים קצת על גבי.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
מוצרלה טרייה
רוטב אדום
אורזו או פסטה בצורת אורז
14
אופים, חשוף, 30 דקות או עד מבעבע ומתחיל חום. (אפשר יותר זמן אם הרכבת מרכיבים מבושלים מראש קירור ורוטב.)
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti קיאנטי מילואים Poggio Reale. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.