פרמזן מפולפל-ספירלות עגבניות
אם יש לך בצק לחם, פלפל טחון גס, פצפוצי עגבניות מיובשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 11%. נסו ספירלות פרמזן, ספירלות תרד עגבניות, ו מקלוני פרמזן מפולפלים (מתכונים דומים).
הוראות
מעילים 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; להפריש.
לפרוש בצק על גיליון גדול של נייר שעווה.
רול בצק לתוך מלבן 19-x 7 אינץ'; מעיל עם ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם גבינה, פצפוצי עגבניות, ופלפל. לחץ על תערובת עגבניות בקלילות לתוך הבצק, ואת המעיל עם ספריי בישול.
החל מהצד הקצר, מגלגלים חצי בצק בחוזקה, אופנת ג ' לי-רול; צובטים תפר כדי לאטום (לא חותם קצוות של גליל).
מניחים חתיכה ארוכה של חוט דנטלי או חוט תחת בצק 1 אינץ ' מסוף רול. קצוות של חוט מעל החלק העליון של הגליל; לאט למשוך מסתיים לחתוך את הבצק.
מקום רול חלק, בצד לחתוך למעלה, במרכז 1 מחבת מוכנה.
חותכים 6 מנות נוספות מן הגליל.
מניחים מנות רול סביב הצדדים של פאן. תניח בצד. חזור על הנוהל עם מחצית הנותרים של הבצק; מברשת צמרות של לחמניות עם חמאה מומסת.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה.