פרמזן-עוגיות חמאה
נסו פרמזן טימין Buttermilk ביסקוויטים, עוגיות פרמזן צ'ייב חמאה, ו ביסקוויטים לחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים (דרך פלפל אדום) בקערה; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים 1/3 כוס חלב חמאה וגבינת פרמזן, ומערבבים רק עד לח.
להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין בכבדות; ללוש קלות 5 פעמים.
רול בצק לעובי 1/2 אינץ'; לחתוך עם חותך ביסקוויט 2 1/2 אינץ'.
מניחים ביסקוויטים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מברשת עם הנותרים 1 כף חלב.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד הזהב.
מרכיבים
2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
נקניקיית חזיר לא מכוסה2קרום: פירורי קרקר גרהם
חמאה צוננת, חתוכה לחתיכות קטנות170פלפל האבנרו
1/3 כוסות קמח לכל מטרה (אודות1צביטה
קמצוץ פלפל אדום טחון791 לב מפאלדי טרי אם אפשר
חלב חמאה דל שומן, מחולק3קרום: פירורי קרקר גרהם
גבינת פרמזן מגוררת וטריה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק2קרום: פירורי קרקר גרהם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה