פרמזן-עוגיות חמאה
נסו פרמזן טימין Buttermilk ביסקוויטים, עוגיות פרמזן צ'ייב חמאה, ו ביסקוויטים לחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים (דרך פלפל אדום) בקערה; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים 1/3 כוס חלב חמאה וגבינת פרמזן, ומערבבים רק עד לח.
להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין בכבדות; ללוש קלות 5 פעמים.
רול בצק לעובי 1/2 אינץ'; לחתוך עם חותך ביסקוויט 2 1/2 אינץ'.
מניחים ביסקוויטים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מברשת עם הנותרים 1 כף חלב.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד הזהב.