קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרמזן-עוגיות חמאה

פרמזן-עוגיות חמאה
נסו פרמזן טימין Buttermilk ביסקוויטים, עוגיות פרמזן צ'ייב חמאה, ו ביסקוויטים לחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
3
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים (דרך פלפל אדום) בקערה; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מוסיפים 1/3 כוס חלב חמאה וגבינת פרמזן, ומערבבים רק עד לח.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חלב-חמאהחלב-חמאה
5
להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין בכבדות; ללוש קלות 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
רול בצק לעובי 1/2 אינץ'; לחתוך עם חותך ביסקוויט 2 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
בצקבצק
גלולגלול
7
מניחים ביסקוויטים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ביסקוויטיםביסקוויטים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מברשת עם הנותרים 1 כף חלב.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
9
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור