פרמזן פריך רטטוי
פרמזן פריך רטטוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 956 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו בצל, חצילים, גבינת פרמזן קלאסית מתובלת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו צדפות צרובות עם רוטב פרמזן ורוטב רטטוי, צ'יפס רטטוי אפוי פריך (קישואים וחצילים) עם רוטב טבילה עגבניות מתובל, ו Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי לחם וגבינות.
חותכים ירקות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
יוצקים חצי רוטב העגבניות לתבנית אפייה 13x9 אינץ'; מכסים בשכבות של חצי כל אחד מהירקות ותערובת הגבינה. למעלה עם רוטב וירקות הנותרים.
למעלה עם תערובת גבינה נותרת; אופים, חשוף, 15 דקות. או עד שהירקות רכים וציפוי זהוב חום.