קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

פרמזן פריך רטטוי

פרמזן פריך רטטוי
פרמזן פריך רטטוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 956 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו בצל, חצילים, גבינת פרמזן קלאסית מתובלת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו צדפות צרובות עם רוטב פרמזן ורוטב רטטוי, צ'יפס רטטוי אפוי פריך (קישואים וחצילים) עם רוטב טבילה עגבניות מתובל, ו Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים פירורי לחם וגבינות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
3
חותכים ירקות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4
יוצקים חצי רוטב העגבניות לתבנית אפייה 13x9 אינץ'; מכסים בשכבות של חצי כל אחד מהירקות ותערובת הגבינה. למעלה עם רוטב וירקות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
טפטוף בשמן; כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
אופים 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
למעלה עם תערובת גבינה נותרת; אופים, חשוף, 15 דקות. או עד שהירקות רכים וציפוי זהוב חום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן