פרנג'ליקו טירמיסו
Frangelico Tiramisu דורש על 6 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 586 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-89 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ביסקוויטים savoiardi, ליקר hazlenut frangelico, אגוזי לוז קלויים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: Frangelico Tiramisu, פרנג'ליקו שיבולת שועל קרמה פשטידות עם Frangelico-מילוי שוקולד לבן, ו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום.
הוראות
ציוד מיוחד: 8 אינץ ' צלחת מרובע
שלב את הקפה ו 1 כוס Frangelico בקנקן, ולאפשר להתקרר אם הקפה חם.
מקציפים את החלבונים עד הקצף. בקערה נפרדת לנצח את החלמונים וסוכר עם 1/4 כוס Frangelico למילוי.
מוסיף את mascarpone לחלמונים ותערובת סוכר, מכה אותו היטב לערבב. מקפלים בעדינות את חלבוני הביצה המקציפים, ומערבבים שוב.
יוצקים חצי מהתערובת קפה פרנג ' ליקו לתוך קערה רדודה רחבה וטובלים מספיק עוגיות Savoiardi עבור שכבה, על 4 בכל פעם, לתוך הנוזל, ציפוי שני הצדדים. קו צלחת tiramisu שלך עם עוגיות Savoiardi ספוג; הם צריכים להיות לחים אבל לא נופל לחתיכות (אם כי זה לא משנה אם הם עשו).
יוצקים כל שאריות נוזל מתהליך הטבילה על השכבה שעשית.
שים חצי תערובת mascarpone על גבי עוגיות ספוגות ולהפיץ לעשות שכבה אפילו.
יוצקים את הקפה הנותרים תערובת פרנג ' ליקו מן הכד לתוך המנה הרדודה ולעשות עוד, סופי, שכבת Savoiardi, טבילה כמו קודם ושכבות על גבי mascarpone בצלחת.
יוצקים כל שאריות נוזל על שכבת Savoiardi, ולאחר מכן לכסות עם השכבה הסופית של mascarpone. מכסים את המנה בניילון נצמד ועוזבים למשך הלילה, או לפחות 6 שעות, במקרר.
כאשר אתה מוכן לשרת, לקחת את tiramisu מהמקרר ולהסיר את לעטוף פלסטיק.
מערבבים את אגוזי לוז קצוצים קלויים עם 2 כפיות קקאו ומפזרים על השכבה העליונה של מסקרפונה. ואז אבק עם כפית אחרונה של אבקת קקאו, דוחף אותו דרך מסננת לכיסוי קל יותר, מעל אגוז-גומי tiramisu.