צריך ללא גלוטן, וכל 30 מרק? מרק קישואים צונן עם פורסלין יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 46 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך פלפל, בזיליקום, קרח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק קישואים צונן, מרק קישואים צונן, ו מרק אבוקדו וקישואים צונן.
הוראות
1
בסיר גדול, מחממים את 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים מעל חום מתון עד שקוף, כ 8 דקות. מערבבים את הקורנית ואת עלה דפנה ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הקישואים הפרוסים, מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד למכרז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר את הסיר מהחום. השליכו את עלה המפרץ וערבבו את הבזיליקום הקרוע.
מרכיבים שתצטרך
6
עובד בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
7
להעביר את פירה קישואים לקערה גדולה. מערבבים בקרח. מקררים את מרק הזוקיני למשך 3 שעות לפחות, עד שקירור יסודי.
מרכיבים שתצטרך
8
מתבלים את המרק במלח ופלפל. מצקת לתוך קערות רדודות העליון עם קומץ קטן של פורסלין שבבי קישואים.