קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות61
מגזין

מרק קישואים צונן עם פורסלין

מרק קישואים צונן עם פורסלין
צריך ללא גלוטן, וכל 30 מרק? מרק קישואים צונן עם פורסלין יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 46 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך פלפל, בזיליקום, קרח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק קישואים צונן, מרק קישואים צונן, ו מרק אבוקדו וקישואים צונן.

הוראות

1
בסיר גדול, מחממים את 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים מעל חום מתון עד שקוף, כ 8 דקות. מערבבים את הקורנית ואת עלה דפנה ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הקישואים הפרוסים, מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד למכרז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר את הסיר מהחום. השליכו את עלה המפרץ וערבבו את הבזיליקום הקרוע.
מרכיבים שתצטרך
6
עובד בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
7
להעביר את פירה קישואים לקערה גדולה. מערבבים בקרח. מקררים את מרק הזוקיני למשך 3 שעות לפחות, עד שקירור יסודי.
מרכיבים שתצטרך
8
מתבלים את המרק במלח ופלפל. מצקת לתוך קערות רדודות העליון עם קומץ קטן של פורסלין שבבי קישואים.
מרכיבים שתצטרך
9
טפטוף עם שמן זית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך