פרפה שוקולד פטל
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו שוקולד אנג'ל מזון Parfait פטל, שוקולד מריר פטל יוגורט יווני פרפה, ו Parfait מוס שוקולד לבן פטל קל (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הפודינג: מביאים לרתיחה את החלב ואת שעועית וניל בסיר גדול תחתית כבד.
בינתיים, להקציף כדי למזג את הביצים, חלמונים ביצה, עמילן תפוחי אדמה, סוכר, אבקת קקאו, וקמח.
הסר את מחבת החלב מחום ברגע שהוא רותח. עם המקצף במרכז תערובת הקקאו, לאט לשפוך את החלב החם ולהתחיל לשלב את 2 תערובות. לסיים לשפוך את החלב פנימה להקציף לשלב באופן מלא.
החזר תערובת לסיר ומבשל על חום בינוני, לאט לאט לאט כל הזמן כדי למנוע חריכה. המרכיבים יש טמפרטורת צריבה נמוכה יהיה חרוך בקלות אז לשמור על זז מקציף. מבשלים עד בועות גדולות לאט לעלות אל פני השטח של הסיר. אני קורא לזה "בועות לבה" כי בועות קיטור גדולות מאווררות גורמות לי לחשוב על לבה מותכת זורמת. טמפרטורת קרם המאפה היא כ 200 מעלות F.
הסר סיר מהחום וקצף בחמאה.
הסר את שעועית וניל מהפודינג.
יוצקים פודינג לקערה עמידה לחום ומכסים בניילון נצמד, מוודאים שעטיפת הפלסטיק נוגעת במשטח הפודינג כדי למנוע היווצרות עור.
שלב את כל החומרים בקערה מיקסר שוט על מהירות בינונית. עצור את המיקסר כאשר יש לך פסגות בינוניות ולסיים הצלפה ידנית עם מקצף. זה יעזור למנוע הורס את המרקם החושני של שמנת מוקצפת.
מערבבים את פירות יער קפואים וסוכר בסיר ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים בעדינות במשך 5 דקות. מסננים את פירות יער כדי להסיר את הזרעים. זה קל יותר לשפוך אם אתה יכול לשים אותו בבקבוק לסחוט.
גנאש: להביא את השמנת הכבדה לרתיחה ומיד לשפוך על השוקולד. מערבבים לשלב. אפשר להתקרר לטיפול קל.
פירות יער: השתמש בגרגרים הטריים והשמנמנים ביותר הזמינים.
הרכבה: טען פודינג וקצפת לתוך שקיות מאפה נפרדות. לסירוגין צינור לתוך כוסות גלידת פירות, החל פודינג שוקולד, אז קצפת, מחית rapsberry ופירות יער טריים. חזור לפי הצורך העליון פרפה עם קצפת ופירות יער טריים.
טפטוף שוקולד גנאש על פני החלק העליון עבור פינוק נוסף!