קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

פרפה שוקולד פטל

פרפה שוקולד פטל
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו שוקולד אנג'ל מזון Parfait פטל, שוקולד מריר פטל יוגורט יווני פרפה, ו Parfait מוס שוקולד לבן פטל קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הפודינג: מביאים לרתיחה את החלב ואת שעועית וניל בסיר גדול תחתית כבד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
בינתיים, להקציף כדי למזג את הביצים, חלמונים ביצה, עמילן תפוחי אדמה, סוכר, אבקת קקאו, וקמח.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
אבקת קקאואבקת קקאו
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
הסר את מחבת החלב מחום ברגע שהוא רותח. עם המקצף במרכז תערובת הקקאו, לאט לשפוך את החלב החם ולהתחיל לשלב את 2 תערובות. לסיים לשפוך את החלב פנימה להקציף לשלב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
4
החזר תערובת לסיר ומבשל על חום בינוני, לאט לאט לאט כל הזמן כדי למנוע חריכה. המרכיבים יש טמפרטורת צריבה נמוכה יהיה חרוך בקלות אז לשמור על זז מקציף. מבשלים עד בועות גדולות לאט לעלות אל פני השטח של הסיר. אני קורא לזה "בועות לבה" כי בועות קיטור גדולות מאווררות גורמות לי לחשוב על לבה מותכת זורמת. טמפרטורת קרם המאפה היא כ 200 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
סירסיר
5
הסר סיר מהחום וקצף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
סירסיר
6
הסר את שעועית וניל מהפודינג.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
7
יוצקים פודינג לקערה עמידה לחום ומכסים בניילון נצמד, מוודאים שעטיפת הפלסטיק נוגעת במשטח הפודינג כדי למנוע היווצרות עור.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
1
שלב את כל החומרים בקערה מיקסר שוט על מהירות בינונית. עצור את המיקסר כאשר יש לך פסגות בינוניות ולסיים הצלפה ידנית עם מקצף. זה יעזור למנוע הורס את המרקם החושני של שמנת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
1
מערבבים את פירות יער קפואים וסוכר בסיר ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים בעדינות במשך 5 דקות. מסננים את פירות יער כדי להסיר את הזרעים. זה קל יותר לשפוך אם אתה יכול לשים אותו בבקבוק לסחוט.
מרכיבים שתצטרך
פירות יערפירות יער
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
גנאש: להביא את השמנת הכבדה לרתיחה ומיד לשפוך על השוקולד. מערבבים לשלב. אפשר להתקרר לטיפול קל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
שוקולדשוקולד
3
פירות יער: השתמש בגרגרים הטריים והשמנמנים ביותר הזמינים.
מרכיבים שתצטרך
פירות יערפירות יער
4
הרכבה: טען פודינג וקצפת לתוך שקיות מאפה נפרדות. לסירוגין צינור לתוך כוסות גלידת פירות, החל פודינג שוקולד, אז קצפת, מחית rapsberry ופירות יער טריים. חזור לפי הצורך העליון פרפה עם קצפת ופירות יער טריים.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שוקולדשוקולד
פירות יערפירות יער
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
5
טפטוף שוקולד גנאש על פני החלק העליון עבור פינוק נוסף!
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נייר אורזנייר אורז23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר ממתקיםסוכר ממתקים5חלמוניםחלמונים3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה4שרימפס וורידיםפטל טריפטל טרי283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(1 שקית) פטל קפוא(1 שקית) פטל קפוא1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר1חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)