פרפי מוס דלעת
פרפה מוס דלעת הכנת המתכון לוקחת כ 35 דקות. תמורת 82 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. למתכון זה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כקינוח במחיר סביר מאוד. אם יש לכם קצפת, רום, עוגיות ג'ינג'ר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 25%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פרפי מוס דלעת, פרפי מוס דלעת-מייפל ופרפאות מוס דלעת קסום.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים את הרום בקערה חסינת חום ומפזרים מעליו את הג'לטין. מניחים בצד ל-10 דקות כדי שהג'לטין יתרכך.
בקערה גדולה, טורפים יחד את הדלעת, הסוכר, הסוכר החום, החלמונים, גרידת התפוז, הקינמון, אגוז המוסקט והמלח. מניחים את קערת הג'לטין על מחבת עם מים רותחים ומבשלים עד שהג'לטין שקוף. מקציפים מיד את תערובת הג'לטין החמה לתוך תערובת הדלעת. בקערה של מערבל חשמלי מצויד במקצף, מקציפים את השמנת הכבדה והוניל עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים את הקצפת לתערובת הדלעת.
להרכבה, הוסיפו מעט מתערובת הדלעת לכוסות פרפה, הוסיפו שכבה של קצפת, ואז כמה עוגיות קצוצות. חוזרים על הפעולה, ומסיימים בשכבה שלישית של דלעת. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות או ללילה. להגשה, מקשטים בקצפת וג'ינג'ר מגובש פרוס.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת עבור פרפה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Torres Sangre de Toro Cava. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
טורס סנגרה דה טורו קאווה
צהוב בהיר עם פרלאג' עדין ומתמשך. אִינטֶנסִיבִי. ניחוחות פרחוניים ופירות טריים בהרמוניה מושלמת עם תווים של הדרים ואניס. בועות שמנת, מענגות ורעננות.