תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם אנשובי, דומדמניות, שומר, צנוברים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך עגבניות שזיף, חוטי זעפרן, דומדמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: Semolina Sourdough עם שומר, דומדמניות, צנוברים, פסטה עם שומר, סרדינים וצנוברים, ו פסטה עם צנוברים, ברוקולי, סרדינים ושומר.
הוראות
1
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים אנשובי; מחית עם גב של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
3
מוסיפים בצל, שומר ופלפל אדום. ירקות מטוגנים עד מכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים עגבניות, צנוברים ודומדמניות. להפחית את החום נמוך לבשל 5 דקות כדי למזג טעמים; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
דומדמניות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
להוסיף תערובת עגבניות; לזרוק על אש נמוכה עד פסטה מעילי רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
9
מערבבים בפירורי לחם ומעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
מבחן-קצה המטבח: עבור פירורי לחם טריים, לטחון חתיכות של לחם צרפתי סרטנים במעבד לפירורים גסים. ואז טוסט על גיליון אפייה מעוטר בתנור 177° עד הזהב, על 10 דקות.