פרפי קוויאר
אם יש לך קוויאר, פטרוזיליה, ביצים קשות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מיני קוויאר Parfaits, סרטנים וקוויאר Parfaits, ו עוגת גבינה Mojito Parfaits עם קוויאר סיד אצבע.
הוראות
אופים תפוחי אדמה עד tester יכול פירס מרכז אבל תפוחי אדמה עדיין לא רך, על 30 דקות. מגניב. לקלף תפוחי אדמה באח גס.
מעבירים תפוחי אדמה מגורדים לקערה.
מוסיפים עירית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מערבבים בחלבון ביצה. תבנית אפיית שמן. הקש 1 כף כף כף תערובת תפוחי אדמה על גבי גיליון, ויצרו סיבוב 2 אינץ'. חזור עם נשאר תערובת, להרכיב 8 עוגות בסך הכל.
הוסף מספיק שמן למחבת גדולה כבדה כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'.
מוסיפים עוגות תפוחי אדמה למחבת ומטגנים עד הזהב, על 2 דקות.
ניקוז על מגבות נייר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב; כיסוי וצינה. לחמם מחדש ב 350°f תנור על 10 דקות לפני ההגשה.)
מערבבים בעדינות את כל החומרים בקערה קטנה.
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד פסגות טופס. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים 1 עוגת תפוחי אדמה חמה במרכז הצלחת.
מקום 2 אינץ 'קוטר חותך עוגיות או חותך ביסקוויט עם 1 אינץ' -צדדים גבוהים סביב עוגת תפוחי אדמה. עוגה למעלה עם 2 כפות תערובת ביצה; לחץ כדי לדבוק. הקש 2 כפות סלמון על גבי. Dollop עם 2 כפות חזרת crème fraîche. הסר בעדינות חותך עוגיות. חלק עליון. למעלה עם מעט קוויאר. חזור עם עוגות שנותרו.
טפטוף שמן בזיליקום סביב אם באמצעות.