צריך מנה עיקרית ללא חלב? פרפרים עם רוטב עגל: Pavoncelle Abruzzese יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 988 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבעולי פטרוזיליה, עגל טחון, פורסיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו מבשלים את הספר: Farfalle Abruzzese עם עגל, פורצ'יני, תרד, Le virtù (Abruzzese "שבע מעלות" Minestrone), ו צדפות מתובל עם נקניק Abruzzese (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את העגל, התרד והפטריות ומערבבים על חום גבוה עד שהבשר משחימים היטב, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים ביין. מבשלים מעל חום גבוה במשך 5 דקות, עד שזה כמעט התאדה לחלוטין, ולאחר מכן להוסיף את ציר העוף, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(הוציאו כבד וצוואר)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מבשלים את farfalle במים רותחים עד עדין אל דנטה, ואז לנקז, ולהוסיף למחבת עם ראגו חם. לזרוק על חום גבוה במשך 1 דקה, ולאחר מכן לחלק באופן שווה בין 6 קערות פסטה מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
Farfalle
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
6
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.