צריך מנה עיקרית ללא חלב? פרפרים עם רוטב עגל: Pavoncelle Abruzzese יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 988 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבעולי פטרוזיליה, עגל טחון, פורסיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו מבשלים את הספר: Farfalle Abruzzese עם עגל, פורצ'יני, תרד, Le virtù (Abruzzese "שבע מעלות" Minestrone), ו צדפות מתובל עם נקניק Abruzzese (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את העגל, התרד והפטריות ומערבבים על חום גבוה עד שהבשר משחימים היטב, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים ביין. מבשלים מעל חום גבוה במשך 5 דקות, עד שזה כמעט התאדה לחלוטין, ולאחר מכן להוסיף את ציר העוף, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מים כדי לאפשר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מבשלים את farfalle במים רותחים עד עדין אל דנטה, ואז לנקז, ולהוסיף למחבת עם ראגו חם. לזרוק על חום גבוה במשך 1 דקה, ולאחר מכן לחלק באופן שווה בין 6 קערות פסטה מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
Farfalle
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.