פשטידות תפוחים מקורמלות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני אכילה, אז נסו עוגות תפוחים מקורמלות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 499 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -25 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תפוחים, מיץ לימון, תמצית וניל וקינמון טחון. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 21% , וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: פשטידות יד בצל מקורמל חזק , פשטידות תפוחים ופשטידות יד תפוחים .
הוראות
במחבת גדולה מחממים חמאה על אש בינונית.
להוסיף תפוחים; מבשלים ומערבבים 5 דקות.
מערבבים סוכר חום, עמילן תירס וקינמון; להוסיף לתפוחים. מבשלים ומערבבים עוד 7-8 דקות או עד שתפוחים מתחילים להתרכך ולהתקרמל.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה מיץ לימון ווניל. מצננים לחלוטין.
מחממים תנור ל-400 מעלות. על משטח מקומח קלות, פורסים דפי מאפה.
מגלגלים ל-1/8 אינץ'. עוֹבִי; לחתוך ארבעה 5-in. עיגולים מכל גיליון.
מניחים כ-3 כפות מילוי על חצי אחד של כל עיגול. מרטיבים את שולי המאפה במים. מקפלים את המאפה על המילוי. לחץ על קצוות עם מזלג כדי לאטום או, אם תרצה, צבוט קצוות כדי לאטום ולחליל.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת. דוקרים את צמרות המאפה בעזרת מזלג.
אופים 20-25 דקות או עד להזהבה.
לציפוי מערבבים סוכר וקינמון.
מברישים פשטידות בחמאה מומסת; מפזרים קינמון-סוכר.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. אם רוצים, מעלים גלידה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.