עוגת אטריות מלוחה דורשת בסביבה 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 484 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בזיליקום, מלח כשר, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו ירקות מלוחים וקוגל אטריות, וופלים עירית אטריות מלוחות (פטרניפלס), ו מרק אטריות עוף עם אטריות חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. ריססו צלחת פאי בגודל 9 אינץ ' בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את הפסטות השמורות יחד עם מחצית המוצרלה, הבצל הירוק והבייקון השמור. טפחו את תערובת הפסטה לכלי הפאי.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
3
מקציפים את הביצים עם החלב, חצי גבינת הפרמזן, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים את תערובת הביצים על הפסטה ומפזרים את יתרת המוצרלה וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
תפוח אדמה נא מגורר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)
5
מניחים צלחת על תבנית אפייה ואופים עד להתייצבות והחלק העליון משחים ומבעבע, בערך 30-35 דקות. מניחים לנוח 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
שלב את העגבניות, שמן הזית, הבזיליקום והמלח והפלפל לפי הטעם. כף את הרוטב על פרוסות פשטידת האטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
עֵצָה: השלכת הביצים לתבנית המחוממת תעזור לבשל את הביצים, וגם תמנע מהן להתערבל, וכתוצאה מכך רוטב טעים וקרמי.