פשטידת אפרסק שטרויזל
עוגת Streusel אפרסק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 429 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם סוכר חום, קמח, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת אפרסק מיושנת, עוגת Streusel אפרסק, ו עוגת אפרסק Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 35
מערבבים יחד אגוזי מלך, פקאן, קמח, סוכר חום, ומלח בקערה קטנה.
מוסיפים חמאה ומערבבים במזלג עד שהתערובת יוצרת גושים קטנים (מפרקים כל גושים גדולים עם האצבעות). תניח בצד.
מערבבים בעדינות אפרסקים, סוכר וטפיוקה בקערה גדולה. לטעום ולהוסיף סוכר נוסף אם אתה רוצה. תניח בצד.
אבק הדלפק שלך ומערוך עם קמח. עם משיכות קצרות ממרכז החוצה, לגלגל בצק לתוך 12-in. circle (בערך 1/8 ב. עבה), מפנה 90 אחרי כל 3 או 4 עובר של מערוך כדי לשמור אותו דבק.
מעביר בצק ל9-in. צלחת עמוקה צלחת עוגת זכוכית, לתת לו ליפול למקום (אם אתה דוחף או למתוח את הבצק, זה יהיה להתכווץ בחזרה כאשר אפוי). Trim overhang ל 1/2 ב., טאק קצה תחת, וקצה crimp. לערום אפרסקים לתוך קרום, ואז למעלה עם streusel.
שים מחבת על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד ציפוי קרום התחתון הם משחימים היטב, על 1 שעה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, לפחות 2 1/2 שעות, לפני ההגשה.