פשטידת בית תפוחי אדמה בקר
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? תבשיל פשטידת תפוחי אדמה מבשר יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם מלח ופלפל, בצל, גבינה אמריקאית מעובדת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל בטטה שמימי מבית סטייק כריס של רות, תבשיל בקר ותפוחי אדמה, ו תבשיל בשר תפוחי אדמה בשכבות.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
מסננים, ואז מחית עם חלב וחמאה עד חלקה.
במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני גבוה, משלבים בשר טחון, בצל ופלפל ירוק. מבשלים עד שהבשר חום באופן שווה.
מסננים עודף שומן. מתבלים במלח ופלפל.
בצלחת תבשיל עמוקה, כפית שכבה של תערובת בשר.
מורחים שכבה של פירה על הבשר. המשך שכבות לסירוגין עד המנה מלאה. למעלה עם גבינה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות.