פשטידת דיוואן עוף
פשטידת בשר עוף עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גבינה אמריקאית, עוף, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. הפוך את קרום העוגה כפי שהורה על תיבת עבור פאי שני קרום, באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים בקמח ופלפל; מבשלים עד שהתערובת חלקה ותוססת. בהדרגה להוסיף מרק וחלב, ערבוב כל הזמן, עד תערובת רותחים מתעבה.
מוסיפים גבינה, מערבבים עד מומסים. מערבבים עוף וברוקולי.
יוצקים תערובת לתוך צלחת עוגה מצופה קרום. למעלה עם קרום שני; קצה חותם וחליל.
חותכים חריצים בכמה מקומות בקרום העליון.
אופים 30 עד 35 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי הוא מבעבע. כיסוי קצה הקרום עם רצועות של רדיד לאחר הראשון 15 עד 20 דקות של אפייה כדי למנוע השחמה מוגזמת. מגניב 10 דקות לפני ההגשה.