פשטידת דלעת
מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. אם 62 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פאי דלעת יכול להיות מרהיב צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לך חמאה, חלמון ביצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.
הוראות
במקום הראשון 5 מרכיבים קרום (דרך שמן צמחי) לתוך מעבד מזון מצויד להב מתכת; דופק עד תערובת דומה פירורים גס.
מוסיפים חלמון ביצה ו 1 כף מים. דופק עד הבצק מתחיל להתקבץ יחד (להוסיף יותר מים, במידת הצורך). להפוך את הבצק על חתיכת פלסטיק גדולה לעטוף, ולחץ לתוך דיסק גדול, שטוח. לעטוף בחוזקה; להכניס למקרר 30 דקות (או עד 2 ימים).
לפחות 20 דקות לפני האפייה, למקם מתלה באמצע התנור. מחממים תנור ל 40
מניחים את הבצק על מגבת נקייה עם קמח קל.
להתגלגל לסיבוב 12-13 אינץ'.
העברה לצלחת פאי זכוכית 9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול. לחץ על הבצק על הצדדים ועל תחתית המנה.
לקצץ את כל אבל 1 אינץ ' של בצק תלוי. הפוך קצה תחת; השתמש באצבעותיך כדי crimp. להכניס למקרר 30 דקות.
אופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור. זין בתחתית וצדדים של קרום עם מזלג.
אופים 5 עד 8 דקות יותר, עד פני השטח יבש אבל לא השחמה. מגניב על מתלה תיל. מיקום מתלה על המדף הנמוך ביותר בתנור; להפחית את הטמפרטורה עד 35
לטאטא יחד מילוי מרכיבים בקערה גדולה עד חלקה; לשפוך לתוך הקרום. בזהירות להחזיר את העוגה לתנור ואופים במשך 45 עד 55 דקות, או עד המרכז הוא מוצק.
להעביר פאי למתלה תיל כדי להתקרר.