פשטידת דלעת עם קצפת מתובלת
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו דלעת, קינמון טחון, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו וופלים דלעת עם קצפת מתובלת, מרק דלעת עם קצפת מתובלת, ו פשטידות דלעת עם קצפת מתובלת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. מעצבים מחדש את קצה הקרום כדי ליצור שפה גבוהה.
אופים את הקרום עד להשחמה, הקשה על תחתית וצדדים של הקרום מדי פעם עם גב של מזלג, על 14 דקות. קרום מגניב על מתלה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
להקציף דלעת, חלב מרוכז, שמנת חמוצה, 1 1/2 כפיות קינמון, 1/2 כפית ג ' ינג ' ר, וניל, ואולספייס בקערה גדולה להתמזג.
יוצקים לתוך הקרום (קצת מילוי ניתן להשאיר).
אופים עוגה עד מילוי הוא נפוח סביב הצדדים ולהגדיר במרכז, כ 55 דקות. עוגה מגניבה על המדף. (ניתן לעשות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות, או לכסות ולהירגע בן לילה.)
מקציפים שמנת, סוכר, 1/2 כפית קינמון, ו 1/4 כפית ג ' ינג ' ר בקערה עד פסגות טופס. כף מגושים גדולים סביב קצה העוגה ומגישים.