פשטידת הודו טעימה
פשטידת הודו טעימה דורשת בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ירקות, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר גדול, להביא את המים עם מלח לרתיחה, ומבשלים את תפוחי האדמה עד במכרז, על 20 דקות; מערבבים את טורקיה וירקות מעורבים לתוך המים הרותחים, ולהביא את התערובת בחזרה לרתיחה מעל חום בינוני.
מערבבים קורנפלור ו 2 כוסות חלב יחד בקערה עד לשלב ביסודיות, ומערבבים את תערובת החלב לתוך הסיר עם טורקיה וירקות. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, ומבשלים עד שהתערובת מתעבה, כ 5 דקות.
יוצקים את תערובת טורקיה לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים את הלחם תירס לערבב לתוך קערה, והכה ביצים 1 כוס חלב לתוך התערובת.
מורחים את הבלילה על תערובת טורקיה ורוטב.
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי לחם התירס הוא חום זהוב, כ 30 דקות.