פשטידת עוף
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1 לבשל את העוף ולעשות את ציר העוף.
מערבבים את העוף, גזר, סלרי, בצל ומלח לתוך סיר מלאי גדול.
מוסיפים מים קרים עד רק מכוסה ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום לרתיחה ולבשל במשך 45 דקות.
הסר את העוף מן הסיר ולתת מגניב במשך 15 דקות. בעוד העוף מתקרר, להמשיך להרתיח את המים והירקות הנותרים בסיר. כאשר העוף התקרר מספיק כדי לגעת, להפשיט משם כמה שיותר בשר ככל שאתה יכול.
מניחים את הבשר על צלחת, להפריש. להחזיר את עצמות העוף לקומקום ולהמשיך לרתוח, בחום גבוה, עד המניה צמצמה לרבע או ליטר וחצי. לשים בצד 2 1/2 כוסות של המניה עבור מתכון זה. המניות הנותרות אתה יכול לקרר ולאחסן למטרה אחרת. 2 להכין את הבצק פאי.
מערבבים את הקמח והמלח במעבד מזון.
מוסיפים את קוביות החמאה הצוננות ואת הדופק 5 פעמים כדי לשלב. ואת התקצור ואת הדופק עוד כמה פעמים, עד הבצק דומה קמח תירס גס, עם כמה חתיכות בגודל אפונה של חמאה. לאט לאט זורמים במי קרח, כף בכל פעם, פועם לאחר כל תוספת, עד הבצק נדבק יחד כאשר אתה לוחץ כמה בין האצבעות. רוקן את מעבד המזון, מניח את הבצק על משטח נקי. השתמש בידיים שלך לעצב לתוך כדור, ואז לשטח את הכדור לתוך דיסק.
מפזרים מעט קמח, לעטוף בניילון נצמד, ומקררים לפחות 30 דקות, או עד 2 ימים, לפני גלגול. 3 להכין את המילוי. מחממים תנור ל 204°. במחבת גדולה, להמיס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים, הגזרים והסלרי ומבשלים עד שהבצל שקוף, כ -10 דקות.
מוסיף את הקמח ומבשל, ערבוב, עוד דקה אחת.
להקציף ב 2 1/2 כוסות של ציר עוף.
להקציף בחלב. להקטין את החום נמוך ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את בשר העוף, קורנית, שרי, אפונה, פטרוזיליה, מלח ופלפל ומערבבים היטב. לטעום ולהתאים תיבול במידת צורך. מחלקים את המילוי החם בין שישה ramekins 10 אונקיה.4 להכין את הקרום.
מרדדים את הבצק על משטח קמח קל קצת פחות מ סנטימטר עבה.
חותכים 6 סיבובים, מעט גדול יותר מהיקף של ramekins.
מניחים עגול בצק על כל מילוי פאי סיר. מקפלים את הבצק העודף תחת עצמו ולהשתמש את הקוצים של מזלג ללחוץ על הבצק נגד קצה ramekins.
חותכים פורקן 1 אינץ ' לתוך כל עוגה בודדת. השתמש במברשת מאפה כדי להחיל שטיפת ביצים על כל עוגה. קו גיליון אפייה עם נייר, למקם את העוגות על תבנית האפייה.
אופים ב 204° במשך 25 דקות, או עד המאפה הוא זהוב המילוי מבעבע.
בואו מגניב לפחות 5 דקות לפני ההגשה.