הסר את העוף מן הסיר ולתת מגניב במשך 15 דקות. בעוד העוף מתקרר, להמשיך להרתיח את המים והירקות הנותרים בסיר. כאשר העוף התקרר מספיק כדי לגעת, להפשיט משם כמה שיותר בשר ככל שאתה יכול.
מניחים את הבשר על צלחת, להפריש. להחזיר את עצמות העוף לקומקום ולהמשיך לרתוח, בחום גבוה, עד המניה צמצמה לרבע או ליטר וחצי. לשים בצד 2 1/2 כוסות של המניה עבור מתכון זה. המניות הנותרות אתה יכול לקרר ולאחסן למטרה אחרת. 2 להכין את הבצק פאי.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
מוסיפים את קוביות החמאה הצוננות ואת הדופק 5 פעמים כדי לשלב. ואת התקצור ואת הדופק עוד כמה פעמים, עד הבצק דומה קמח תירס גס, עם כמה חתיכות בגודל אפונה של חמאה. לאט לאט זורמים במי קרח, כף בכל פעם, פועם לאחר כל תוספת, עד הבצק נדבק יחד כאשר אתה לוחץ כמה בין האצבעות. רוקן את מעבד המזון, מניח את הבצק על משטח נקי. השתמש בידיים שלך לעצב לתוך כדור, ואז לשטח את הכדור לתוך דיסק.
מפזרים מעט קמח, לעטוף בניילון נצמד, ומקררים לפחות 30 דקות, או עד 2 ימים, לפני גלגול. 3 להכין את המילוי. מחממים תנור ל 204°. במחבת גדולה, להמיס חמאה על חום בינוני.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
להקציף בחלב. להקטין את החום נמוך ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מוסיפים את בשר העוף, קורנית, שרי, אפונה, פטרוזיליה, מלח ופלפל ומערבבים היטב. לטעום ולהתאים תיבול במידת צורך. מחלקים את המילוי החם בין שישה ramekins 10 אונקיה.4 להכין את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
14
מרדדים את הבצק על משטח קמח קל קצת פחות מ סנטימטר עבה.