קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

לה בטה נואר

לה בטה נואר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל לה Bete Noire. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 301 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, קצפת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו La Bete Noire, Bête Noire (טורט שוקולד ללא קמח), ו Forêt Noire (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 10 אינץ ' קוטר המחבת springform. שורה תחתונה של מחבת עם קלף עגול; קלף חמאה. לעטוף 3 שכבות של רדיד כבד סביב מחוץ למחבת, להביא לסכל לחלק העליון של השפה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
שלב 1 כוס מים וסוכר בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום.
4
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
לטאטא סירופ סוכר לתוך שוקולד; מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוטסירופ פשוט
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מוסיפים ביצים לתערובת שוקולד ומקציפים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מניחים מחבת עוגה במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
טופס עוגהטופס עוגה
10
הוסף מספיק מים חמים למחבת צלייה לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של מחבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
טופס עוגהטופס עוגה
11
אופים עוגה עד המרכז כבר לא זז כאשר פאן הוא בעדינות מזועזע, כ 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
12
הסר מאמבט מים; העברה למדף. מגניב לגמרי במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
להביא שמנת לבישול בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
יוצקים מעל העוגה עדיין במחבת. בעדינות לנער מחבת להפיץ גנאש באופן שווה על גבי עוגה. מקררים את העוגה במחבת עד ganache מוגדר, על 2 שעות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הפעל סכין סביב צד מחבת כדי לשחרר את העוגה; צד שחרור.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
6
חותכים עוגה לחתיכות ומגישים עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת