לה בטה נואר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל לה Bete Noire. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 301 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, קצפת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו La Bete Noire, Bête Noire (טורט שוקולד ללא קמח), ו Forêt Noire (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 10 אינץ ' קוטר המחבת springform. שורה תחתונה של מחבת עם קלף עגול; קלף חמאה. לעטוף 3 שכבות של רדיד כבד סביב מחוץ למחבת, להביא לסכל לחלק העליון של השפה.
שלב 1 כוס מים וסוכר בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מבשלים 5 דקות.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש נמוכה.
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד לקבלת חלקה.
לטאטא סירופ סוכר לתוך שוקולד; מגניב מעט.
מוסיפים ביצים לתערובת שוקולד ומקציפים עד מעורבב היטב.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
מניחים מחבת עוגה במחבת צלייה גדולה.
הוסף מספיק מים חמים למחבת צלייה לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של מחבת עוגה.
אופים עוגה עד המרכז כבר לא זז כאשר פאן הוא בעדינות מזועזע, כ 50 דקות.
הסר מאמבט מים; העברה למדף. מגניב לגמרי במחבת.
להביא שמנת לבישול בסיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד לקבלת חלקה.
יוצקים מעל העוגה עדיין במחבת. בעדינות לנער מחבת להפיץ גנאש באופן שווה על גבי עוגה. מקררים את העוגה במחבת עד ganache מוגדר, על 2 שעות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור.
הפעל סכין סביב צד מחבת כדי לשחרר את העוגה; צד שחרור.
חותכים עוגה לחתיכות ומגישים עם קצפת.