פשטידת עוף IX עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חלב, חמאה, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקרום העוגה unbaked אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש-טארט פטל כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C.)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בסיר, לשלב עוף, גזר, אפונה וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור סלרי, פרוס (בערך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים מים לכיסוי ומרתיחים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
הסר מהחום, לנקז ולהניח בצד.
5
בסיר מעל חום בינוני, לבשל בצל בחמאה עד רך שקוף. מערבבים בקמח, מלח, פלפל וזרע סלרי. מערבבים לאט במרק עוף וחלב. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
זרעי סלרי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הסר מהחום והנח בצד.
7
מניחים את תערובת העוף בקרום העוגה התחתון.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
יוצקים תערובת נוזלית חמה מעל. מכסים עם קרום העליון, חותכים קצוות חותם, וחותכים בצק עודף. הפוך כמה חריצים קטנים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד מאפה זהוב חום ומילוי הוא מבעבע. מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.