סרטן לזניה
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, אגוז מוסקט טחון, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi), ו לזניה.
הוראות
להטות את החלב, אגוז מוסקט, 50 גרם של החמאה והקמח למחבת שאינו מקל.
חום תוך לטאטא או ערבוב עד מעובה.
הסר מהחום ומערבבים את הקרם עם שפע של תיבול. מדוד 450 מ " ל של הרוטב והכה חצי הפרמזן והביצה לתוכו. לאחר קרירות, מערבבים את בשר הסרטן לרוטב הנותר.
ממיסים את החמאה הנותרת במחבת גדולה מאוד או ווק, מוסיפים את הכרישה ומבשלים כ -10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך ומבושל למטה.
קל גריז 2 x 20cm מרובע ovenproof מנות לקצץ את גיליונות לזניה כדי להתאים, אם אתה צריך.
כפית רבע של הכרישה לתוך כל מנה ולהתפזר. למעלה כל אחד עם 2 יריעות לזניה, ולאחר מכן לכסות עם תערובת סרטן ולפזר על נתחי דגים. למעלה כל אחד עם עוד 2 גיליונות, ואז לכסות עם הכרישה ואת האחרון של הסדינים ואחריו רוטב הגבינה, אז פרמזן הנותרים.
כדי להקפיא: לעטוף את הכלים בכמה שכבות של סרט נצמד, ואז לסכל. השתמש בתוך 2 חודשים. הפשרה בין לילה במקרר.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
לפתוח את lasagnes ולאפות במשך 40 דקות. (גרסה טרייה תיקח את אותו הזמן.)