פשטידת עוף מרוקאית
פשטידת עוף מרוקאית עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 396 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך קרום עוגה, לימון, מרק עוף במלח נמוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קוביות עוף עם פפריקה, כמון וקינמון בקערה גדולה למעיל.
מפזרים עוף בנדיבות עם מלח ופלפל.
חותכים לימון לשניים; להסיר זרעים. באמצעות כפית קטנה, לגרוף מספיק עיסת ומיץ בין ממברנות למדוד 2 כפות.
מוסיפים לתערובת עוף; מערבבים כדי להתמזג.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, זיתים וצימוקים. Sauté עד בצל הוא כמעט רך, על 4 דקות.
מוסיפים תערובת עוף ומערבבים 1 דקה.
מפזרים קמח מעל; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
העברת מילוי 9 אינץ ' קוטר צלחת עמוקה צלחת זכוכית צלחת.
מניחים את קרום העוגה על צלחת ולאטום את קצוות הבצק עד קצה המנה. באמצעות סכין קילוף קטן, לחתוך כמה חריצים בקרום העוגה.
אופים עוגת סיר עד הקרום הוא חום זהוב ומיצים מבעבעים עבה, על 20 דקות.