תפוחי אדמה מוקרמים עם בייקון
תפוחי אדמה מסולסלים עם בייקון עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה מוקרמים מסולסלים, תפוחי אדמה עם בייקון, ו תפוחי אדמה מסולסלים עם בשר חזיר ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון ממחבת, הזמנת 1 כפית שומן בייקון במחבת; בייקון להתפורר, ולהניח בצד.
מוסיפים בצל לשומן בייקון במחבת; מבשלים, ערבוב כל הזמן, 5 דקות.
להוסיף טימין ו 3 מרכיבים הבאים; לבשל, ערבוב כל הזמן, 5 דקות.
מפזרים קמח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה מערבבים בחלב; מביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מן החום; מערבבים שמנת חמוצה עירית.
מורחים רוטב 1/2 כוס בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. מסדרים שליש תפוחי אדמה על רוטב, חופפים פרוסות מעט.
מורחים 1/2 כוס רוטב על תפוחי אדמה. חזור על שכבות פעמיים עם שאריות תפוחי אדמה ורוטב, מסתיים עם רוטב.
מפזרים בייקון מתפורר. מכסים ואופים ב 350 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד תפוחי אדמה במכרז. לחשוף ולאפות 10 דקות נוספות.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.