פשטידת עוף קלה
פשטידת עוף קלה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אורגנו, בצל פנינה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-143 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 43 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 10 אינץ ' יצוק ברזל פאן
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מפזרים את מכרזי העוף עם פפריקה, מרווה, אורגנו, מלח ופלפל.
מחממים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה ומוסיפים את שמן הזית. כאשר השמן מתחיל להסתחרר, מוסיפים את העוף המתובל ואת הטחון עד מבושל דרך, על 4 דקות בצד הראשון ו 3 דקות בצד השני.
הסר את העוף לצלחת עם מלקחיים, משאיר את השמן במחבת. הנח את העוף לכמה דקות, ואז חתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
לאותו מחבת, מוסיפים את הבצל והאפונה והגזר ומפזרים מלח ופלפל. מערבבים ומבשלים עד הבצל להיות רך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה יותר.
מפזרים את הקמח ומערבבים עד שהקמח מתמוסס לירקות ומיצים.
מוסיף את ציר העוף ומעלה לרתיחה, ערבוב עד מעובה. ברגע שהנוזל התעבה, מוסיפים את השמנת הכבדה. מתבלים במלח, במידת הצורך.
תחזיר את העוף למחבת. פותחים את קרום העוגה ומניחים מעל החלק העליון של המילוי, תוחבים את הקצוות העודפים בתוך המחבת.
מברישים את הקרום באופן שווה עם שטיפת הביצים. באמצעות סכין, לחתוך בעדינות 3 פתחי אוורור בחלק העליון של הקרום.
מניחים בתנור ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, כ 20 דקות.